Edirne'de ambulans devrildi

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Edirne'de ambulans devrildi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kırklareli Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 112 acil ambulansı, servis bakımları için Edirne'ye götürülürken kontrolden çıkıp devrildi. Kazada yaralanan ambulansın sürücüsü Utku Yılmaz, başka bir ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Kırklareli-Edirne karayolunda meydana geldi. Utku Yılmaz, yönetimindeki 39 EY 591 plakalı Kırklareli Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 112 Acil ambulansı, servis bakımlarını yaptırmak için Kırklareli'den Edirne'ye götürmek üzere yola çıktı. Ambulans sürücüsü Yılmaz, Edirne'ye 5 kilometre kala aracın direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulan araç, devrildi. Kazada yan yatan araçtan yaralı olarak çıkarılan sürücü Utku Yılmaz, başka bir ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yılmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Kaza yerine gelen Edirne Sağlık Müdürlüğü yetkilileri araç içerisindeki oksijen tüplerini ve diğer eşyaları herhangi bir tehlike olmaması için kontrol etti. Devrilen araç çekici aracılığıyla yoldan kaldırılırken, kaza nedeniyle kapanan yol yeniden trafiğe açıldı. Soruşturma sürüyor.

Edirne'de ambulans devrildi

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...