7 ilde elektrik kesilecek

7 ilde elektrik kesilecek

GÜNDEM Haberleri

Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Zonguldak, Bartın ve Karabük'ün bazı bölgelerine bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 26 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Zonguldak, Bartın ve Karabük'ün bazı bölgelerine bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 26 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek. Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ankara'nın Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Sincan, Gölbaşı, Kazan, Polatlı, Kızılcahamam, Haymana ilçelerinde çeşitli saatlerde elektrik kesintisi uygulanacak. Kırıkkale Merkez, Balışeyh ve Keskin ilçeleri, Çankırı'nın Ilgaz Korgun, Kurşunlu, Orta, Eldivan ve Kızılırmak ilçeleri, Kastamonu'nun Merkez ve İnebolu-Doğanyurt-Abana-Bozkurt-Çatalzeytin ilçeleri, Zonguldak'ın Merkez ve Ereğli ilçeleri, Bartın'ın Ulus ilçesi ile Karabük'ün Safranbolu ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak. nbsp; AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...