Şehit ateşi Kayseri'ye düştü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şehit ateşi Kayseri'ye düştü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerce gerçekleştirilen havanlı saldırıda şehit edilen Piyade Uzman Çavuş Selim Şener'in cenazesi, memleketi Kayseri'de toprağa verildi.

Şehit Şener'in (25) Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyyid Burhanedddin Binası morgundan alınan naaşı, helallik için Melikgazi ilçesi Şirintepe Mahallesi'ndeki babaevine getirildi. Şehidin yakınları bu sırada gözyaşlarına hakim olamadı.
Daha sonra Şener için Kalemkırdı Camisi'nde tören düzenlendi.
Şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından, İl Müftüsü Şahin Güven, cenaze namazını kıldırdı.
Namaz sonrasında top arabasına konulan şehidin naaşı, tören mangası eşliğinde getirildiği Hava ve Garnizon Şehitliği'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.
Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kaymakamlar, askeri ve mülki erkan, belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...