Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da çöpler toplanmaya başladı

Düzenleyen:
Diyarbakır'da çöpler toplanmaya başladı

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır Valiliğince, çöp toplamayan belediyelere uyarıda bulunulmasının ardından bugün görevler yerine getirilmeye başlandı.

Diyarbakır Valiliğinden, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile Belediye Meclisi Üyesi Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasını protesto gerekçesiyle çöplerin toplanmamasına ilişkin açıklama yapıldı.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK" UYARISI
Açıklamada, çöp toplama görevini aksatan belediyelere yönelik, 28 Ekim'de Valilik tarafından uyarı yazısı yazıldığı ve görevini yerine getirmeyen kurum ve kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulacağının belirtildiği ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

Diyarbakır'da çöpler toplanmaya başladı

 

SAAT 12:30'DA TOPLAMAYA BAŞLADILAR
"Bugün itibarıyla merkez Yenişehir ve Bağlar ilçelerinde belediye tarafından çöp toplama işine başlanmıştır. Kayapınar Belediyesi tarafından saat 12.00'ye kadar bu görevin yerine getirilmediği görülmüştür. Vatandaşlarımızın sağlık koşullarını da olumsuz yönde etkileyen ve çeşitli hastalıklara davetiye çıkaran bu olumsuz durumun ortadan kaldırılması ve vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi adına Valiliğimiz tarafından Kayapınar Belediyesine ait çöp toplama araçlarına el konulması ve araçlarda görevlendirilecek personel aracılığıyla çöp toplama işlerinin başlatılması için gerekli girişimlerde bulunulmuş, bunun üzerine Kayapınar Belediyesi tarafından saat 12.30 itibarıyla çöp toplama işlerine başlanmıştır."

 

Diyarbakır'da çöpler toplanmaya başladı

SUR İLÇESİNDE DE ÇÖPLER TOPLANDI
Kanun Hükmünde Kararname ile görevlendirme yapılan Sur Belediyesince bu görevin eksiksiz yerine getirildiğine işaret edilen açıklamada, "Sur bölgesinde çöplerin toplanması konusunda herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Valilik tarafından, vatandaşların sağlık, huzur ve güvenliğinin sağlaması amacıyla gerekli her türlü tedbir alınmaktadır ve alınmaya devam edilecektir." ifadelerine yer verildi.

Diyarbakır'da çöpler toplanmaya başladı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...