Şenol Güneş'ten soğuk espri

Düzenleyen:
Şenol Güneş'ten soğuk espri

SPOR Haberleri

Şenol Güneş, "3 yıldızı mı, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finali mi istersiniz" sorusuna soğuk bir espriyle cevap verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynayacakları Napoli maçı öncesinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli teknik adam 3. yıldızla ilgili gelen bir soruya soğuk espriyle cevap verdi.

"3. YILDIZ MI, YARI FİNAL Mİ" SORUSUNA SOĞUK ESPRİLİ YANIT
Güneş, basın toplantısında bir muhabirin; "Beşiktaş taraftarının 3. yıldız beklentisi de var. Size bir teklif sunulsa ve '3 yıldız mı, Şampiyonlar Ligi'nde yarı final mi' denilse hangisini tercih ederdiniz." sorusuna soğuk bir espriyle başlayarak şu yanıtı verdi; 

"Ben güneşi seviyorum, hepsi güneşten oluşur. Yıldızlar da güneş de önemlidir. Hava karanlık olduğunda yıldızları, aydınlık olduğunda güneşi görürsünüz. Yıldızlara hiç bakmayın. Ligle ilgili hiçbir şey konuşmak istemiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım hala ligi düşünüyorsa küçük düşünüyor demektir. Şampiyonluğu zaten istiyorum. İki taraf da ayrı platformlardır. Lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi için; kendini geliştiren, yarışan, tecrübeli bir takım olmak zorundasınız. Biz bu arenada olmak istiyorsak her maçımızdan dersler çıkarmalıyız. Biz buraya gelmek için 1 sene çalıştık. Boş vermek olmaz. Lige de ağırlık veriyoruz. Bu hafta Şampiyonlar Ligi maçımız var. 'Lig mi, Şampiyonlar Ligi mi derseniz'. Şampiyonlar Ligi derim. Aksini söylediğimde tüm takım taraftarlarının bana itiraz etmesi lazım. Çünkü bu ülke kaderiyle ilgili. Önem sırası; önce Milli Takım, sonra Şampiyonlar Ligi, sonra Türkiye ligidir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...