Osmanlıspor gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Osmanlıspor gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor

SPOR Haberleri  / AA

Osmanlıspor Genel Menajeri Yurtgüven, "Villarreal karşısında iyi bir sonuç alarak gruptaki iddiamızı sürdürmeyi amaçlıyoruz." dedi.

Osmanlıspor Kulübü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, UEFA Avrupa Ligi'nde İspanyol ekibi Villarreal ile perşembe günü yapacakları maçta iyi bir sonuç alarak gruptaki iddialarını devam ettirmek istediklerini söyledi.

Karşılaşmayla ilgili AA muhabirine değerlendirme yapan Yurtgüven, puan veya puanlar almak için İspanya'ya gideceklerini vurgulayarak, "Villarreal karşısında iyi bir sonuç alarak gruptaki iddiamızı sürdürmeyi amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.

"Ankara'da oynadığımız ilk maçtaki gibi oynarsak, iyi bir sonuçla ülkemize dönebiliriz" diyen Yurtgüven, "Eğer buradaki maç 11'e, 11 devam etseydi, sahadan sansasyonel bir sonuçla ayrılacaktık. Villarreal karşısında iyi bir sonuç alarak gruptaki iddiamızı sürdürmek amacındayız. Bunun için sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele edeceğiz." değerlendirmesini yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...