Mourinho kararından vazgeçti!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Mourinho kararından vazgeçti!

SPOR Haberleri  / AA

Manchester United'da Portekizli teknik adam Mourinho'nun takımda istemediği 32 yaşındaki Alman futbolcu Schweinsteiger, bu sezon ilk kez A takımla antrenmana çıktı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da teknik direktör Jose Mourinho'nun takımdan göndermek istediği Bastian Schweinsteiger, bu sezon ilk kez A takımla antrenmana çıktı.

Takımın başına geçer geçmez Alman futbolcuyu takımda düşünmediğini söyleyen Portekizli teknik adam Mourinho ile yıldızı hiç barışmayan ancak kariyerindeki son durağın Manchester United olacağını belirterek inatla başka kulübe gitmeyen 32 yaşındaki Schweinsteiger, puan kayıplarını durduramayan Manchester United'da verdiği mücadelede istediğini aldı.

Mourinho'nun sezon başında antrenman yapması için 21 yaş altı takımına gönderdiği ve UEFA Avrupa Ligi kadrosuna dahil etmediği Alman futbolcu, ilk kez A takımla birlikte bugün antrenmana katıldı.

Hollandalı teknik adam Louis van Gaal döneminde Almanya'nın Bayern Münih takımından 14.4 milyon sterline transfer edilen Schweinsteiger, geçen sezon 31 maçta forma giymişti. Deneyimli futbolcu, bugünkü antrenmanda Marouane Fellaini ve
Henrikh Mkhitaryan ile top çalışması yaptı.

Ligdeki son dört haftada Stoke City, Liverpool ve Burnly ile berabere kalan, Chelsea'ye 4-0 yenilen Manchester United, 15 puanla lider Manchester City'nin 8 puan gerisinde sekizinci sırada yer alıyor.

Manchester ekibi, UEFA Avrupa Ligi'ndeki dördüncü hafta mücadelesinde perşembe günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...