Eşiyle tartışan kadın hareket halindeki araçtan atladı

Düzenleyen:
Eşiyle tartışan kadın hareket halindeki araçtan atladı

YAŞAM Haberleri

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde, 43 yaşındaki M.K., boşanma aşamasında olduğu kocasının kullandığı otomobilden atlaması sonucu yaralandı.

Çaycuma-Zonguldak arasındaki yolun Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde meydana gelen olayda M.K., boşanma aşamasında olduğu kocası 48 yaşındaki E.K. ile otomobilde tartışmaya başladı.

HAREKET HALİNDEKİ OTOMOBİLDEN ATLADI
M.K., tartışma sırasında hareket halindeki otomobilden atlayacağını söyleyince, iddiaya göre aracı kullanan eşi 'atlarsan atla' diye karşılık verdi. Otomobilin kapısını açan M.K., kendini yola attı. E.K., aracı durdurarak eşinin yanına giderken, yaralanan kadına ilk müdahaleyi yoldan geçen kadın doktor yaptı.

"BEN HİÇBİR ŞEY OLMADIĞINA İNANIYORUM, SADECE İNCİNMİŞTİR"
Cep telefonu kamerasıyla görüntülenen ilk müdahale sırasında doktor ile konuşan E.K.'nin, "Ben hiçbir şey olmadığına inanıyorum. Sadece incinmiştir. O şekilde düştü. İnşallah bir şeyi yoktur" demesi dikkat çekti.

Yaralı kadın, daha sonra gelen ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen M.K. eşinden şikayetçi olmadı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...