Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuğamiral Arabacı tutuklandı

Düzenleyen:
Tuğamiral Arabacı tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturması kapsamında İzmir'de yakalanan eski Tuğamiral İrfan Arabacı ile kapatılan Turgut Özal Üniversitesinin eski mütevelli heyet başkanı Yünüs Uyanık tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan, aralarında eski Tuğamiral Arabacı'nın da bulunduğu 7 kişi, emniyetteki işlemlerin ardından Ankara Adliyesine getirildi.Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade veren şüphelilerden eski Tuğamiral İrfan Arabacı ile kapatılan Turgut Özal Üniversitesinin mütevelli heyet başkanı Yünüs Uyanık, tutuklama talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi, 5 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince sorgulanan şüpheliler Arabacı ile Uyanık, tutuklanarak cezaevine götürüldü.Darbe girişiminden önce Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Plan ve Teşkilat Daire Başkanlığında görevli olan Arabacı, sonraki süreçte Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) ihraç edilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...