Sivasspor'da Roberto Carlos pazartesi günü netleşecek

Sivasspor'da Roberto Carlos pazartesi günü netleşecek

SPOR Haberleri

Sivasspor'da teknik direktörlük görevi için teklif götürülen Roberto Carlos transferi pazartesi günü belli olacak.

Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar yaptığı açıklamada, Roberto Carlos'u Sivasspor'un başında görmek istediklerini belirterek, "Kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz Roberto Carlos ile bir görüşme yaptı. Bu görüşme olumlu geçti. Roberto Carlos'ta Sivasspor'a gelmeyi çok istiyor. Roberto Carlos, Kuban ile oynanacak karşılaşmanın ardından Anzhi Kulüp Başkanı Süleyman Kerimov ile bir görüşme yapacak. Sözleşmesi devam ettiği için Sivasspor'a gelmek için izin isteyecek. Kulüp başkanı izin verir ise önümüzdeki yıl Sivasspor'u Roberto Carlos çalıştıracak. Bunun kesin sonucu da Pazartesi günü belli olacak. Biz de camia olarak Roberto Carlos'u takımın başında görmekten mutluluk duyarız." dedi.
Transfer konusuna da değinen Sarılar, "3 ya da 4 tane yabancı, 3 tane de yerli oyuncu alınması yönünde yönetim kurulu tarafından karar alındı. Sözleşmeleri sezon sonunda sona eren ve takımdan ayrılan Eneramo, Senecky, Pedriel, Cerny'ye de bu zamana kadar Sivasspor'a verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Birçok oyuncumuz ile sözleşmemiz bitti. Bazıları bizler ile görüşerek takımdan ayrıldı. Takımda kalan ve sözleşmesi biten futbolcular ile bir görüşme yapacağız. Anlaşamadığımız futbolcular ile yollarımızı ayıracağız. Bu arada bir yıl daha mukavelesi bulunan Kamil Grosicki ile de yolumuza devam edeceğiz. Yeni sezonda yeni bir Sivasspor oluşturma peşindeyiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...