Emenike'nin 11'de olmamasının nedeni belli oldu

Emenike'nin 11'de olmamasının nedeni belli oldu

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin Karabükspor 11'inde Emenike'nin olmaması herkesi şaşırtmıştı. Bunun sebebi ise Nijeryalı'nın teknik direktör Advocaat'ın uyarılarına kulak asmaması...

Emenike ile Konya maçı öncesi bir görüşme yapan Advocaat, "Manchester United maçında seni oynatmadım. Çünkü topsuz oyunda yoksun. Oyunu kendi 1. bölgesinde başlatan takımlara karşı pres yapmaman bizi zorda bırakıyor. Konya'da 11'de olacaksın ama senden sürekli pres istiyorum" dedi. Emenike 3 puanı getiren golü atsa da istenilen presi yapmadı ve kesiği yedi. Advocaat alternatif olarak Aatif'le görüşüp, "Seni 10 numara oynatabilirim" dedi ve ardından Faslı'nın yanısıra Van Persie'ye de pres isteğini tekrarlayıp, bu ikiliyi sahaya sürdü. Sonuçta Karabük karşısında Van Persie 2 golle yıldızlaşırken, Aatif da 1 gol attı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...