Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

OMEN oyun bilgisayarları Türkiye’de

Düzenleyen:
OMEN oyun  bilgisayarları Türkiye’de

TEKNOLOJİ Haberleri

Yeni nesil Intel işlemcileriyle, üst düzey oyun deneyimi sunmak için tasarlanan OMEN by HP ürün ailesi artık Türkiye’de.

ÖMER TEMUR

8.999 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan dizüstü bilgisayar ejderha kırmızısı arka aydınlatmalı klavye, siyah gölge örgülü bilgisayar kapağı ve çift fan tasarımı ile dikkat çekiyor. 17,3 inç 4K ekranı ve NVIDIA GeForce GTX ekran kartları kullanan dizüstü bilgisayarın VR desteği sunduğunu belirten HP Türkiye Genel Müdürü Filiz Akdede, “2018 yılına kadar müşteri portföyümüz içerisinde oyun severlerin ciddi bir pay alacağını tahmin ediyoruz.  DFC Intelligence’ın yaptığı bir araştırmaya göre dünya genelinde yaklaşık 1 milyar kişi PC oyunları oynuyor. Oyun severler oyun dünyasının gereksinimleri olan hız, taşınabilirlik, performans ve şık tasarım özelliklerini bilgisayarlarında görmek istiyorlar. Bugün tanıttığımız OMEN by HP ürün ailesi bu beklentileri karşılayacak ürünlerden oluşuyor. İlerleyen dönemlerde oyun severlerin ihtiyaçlarını yeni teknolojiler kullanarak geliştirdiğimiz bilgisayarlarımızı sunmaya devam edeceğiz. VR teknolojisine yönelik geliştirdiğimiz yeni ürünlerle de oyun arenasındaki öncülüğümüzü daha da pekiştireceğiz” dedi. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...