Haydi Kara Kartal! Yen Napoli'yi, çık zirveye

Düzenleyen:
Haydi Kara Kartal! Yen Napoli'yi, çık zirveye

SPOR Haberleri

Temsilcimiz İtalya’da devirdiği rakibini Arena’da da geçerse hem gruptan çıkma adına büyük avantaj yakalayacak hem de tarih yazacak

Bu akşamın rengi siyah-beyaz… Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, ilk maçta İtalya’da Aboubakar (2) ve Adriano’nun golleriyle 3-2 mağlup ettiği Napoli’yi Vodafone Arena’da misafir edecek. Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile birlikte yenilgisi olmayan takım durumundaki siyah-beyazlıların 1 galibiyet ve 2 beraberliği var. Kartal, Napoli’yi devirdiği takdirde hem lider olacak hem de gruptan çıkma adına çok ama çok büyük avantaj sağlayacak. Sadece bu kadar mı? Tabii ki hayır… 
Yönetimin sözü vardı
Beşiktaş, galip gelirse Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonunda kulüp açısından tarihi başarıya imza atacak.  6. kez yer aldığı dev arenada 8’le en yüksek puanına ulaşacak. Siyah-beyazlılar, daha önce 5 kez yer aldığı Şampiyonlar Ligi’nde en yüksek puanını 2003-04 sezonunda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi ile (7 puan) elde etmişti. Ki kuralar çekildiğinde yönetimin bir hedefi vardı: Türkiye’de bir ilke daha imza atmak. O da; Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkan lider takım unvanı.

DİKKAT! 
MAÇ 20.45’TE

 Futbolseverlere duyuru… Maç daha önce alışılageldiği ve bilindiği gibi 21.45’te değil, 20.45’te ve TRT 1’de. Sebebi ise saat farkı. Avrupa ülkelerinin kış saati uygulamasına geçmesi sebebi ile Türkiye ile Avrupa arasındaki saat farkı açıldı. Şampiyonlar Ligi’nde gecenin diğer maçları 22.45’te oynanacak. 

ADRİANO’YA GÖRE:
İlk maçtaki gibi oynamalıyız

Napoli’ye bir gol atan ve sarı kart sınırında olan Adriano konuştu: “Zor maç olacak. Özellikle iki hafta içerisinde çok önemli kaliteli oyuncular kaybettik. Herkesin sahada yüzde yüzünü göstermesi gerekecek. Sakatlanan arkadaşlarımız için oynayacağız. Hedefimiz 3 puan. Galibiyetle ayrılabilirsek gruptaki halimiz biraz daha şekillenecek önümüz açılacak. En az ilk maçtaki gayreti gösterip taraftarımızın da yardımıyla galip ayrılmak istiyoruz.”

ŞAMPİYONLAR LİGİ PROGRAMI 
A Grubu
22.45 L.Razgrad-Arsenal
22.45 Basel-Paris St-Germain
C Grubu 
22.45 Mönchengladbach-Celtic
22.45 M.City-Barcelona (Tivibu 4)
D Grubu
22.45 Atletico Madrid- Rostov
22.45 PSV-B.Münih (Tivibu 2)

Q7’ye ekstra sorumluluk
Ankara’da G.Birliği ile oynanan ve 1-1 sona eren maçın ikinci yarısında bambaşka bir Ricardo Quaresma vardı. Kaptanlık ve sorumluluk ondaydı. Çalıştı, çabaladı ve takımını ateşlemeye kalktı. Ve başarılıydı da. İşte aynı Quaresma, Napoli karşılaşmasında da istendi. Şenol Güneş, önemli eksiklerin olduğu Napoli mücadelesinde Portekizli futbolcudan daha fazla sorumluluk almasını, topa girmesini talep etti. 

Haydi Kara Kartal! Yen Napoli'yi, çık zirveye

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...