Yıldızlı cevap

Düzenleyen:
Yıldızlı cevap

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın hocası Güneş “Ben güneşi seviyorum. Hava karardığında yıldızları, aydınlık olunca güneşi görürsünüz. Tabii ki öncelik Şampiyonlar Ligi. Napoli’ye karşı kontrollü oynayacağız” dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Napoli maçını değerlendirdi... Önceliklerinin galibiyet olduğunu ancak o olmazsa da grupta iddiasını sürdürmek adına beraberlik gerektiğini ifade eden Güneş, oyun planları hakkında da bilgi verdi. “Şampiyonlar Ligi’nde yarı final mi, ligde şampiyonluk ve 3. yıldız mı?” sorusuna “Ben güneşi seviyorum. Gündüz o var gece yıldızlar. Hava karardığı zaman yıldızları görürsünüz. Aydınlık olunca güneşi görürsünüz” dedi ve “Tabii ki Şampiyonlar Ligi önemli. Öbür türlü lig derseniz küçük düşünürsünüz” cevabını verdi.  
Nasıl bir oyun anlayışı?
Şampiyonlar Ligi’nin çok önemli tecrübe olduğunu vurgulayan Güneş taktik planları hakkında da tüyolar verdi. Şenol Hoca, Benfica ve Napoli maçında olduğu gibi kontrollü oyunu tercih edeceklerini, savunma ve hücumu birlikte düşünüp alan daraltacaklarını ifade etti. Önde basmanın sıkıntısını Dinamo Kiev maçının ikinci yarısında çektiklerini vurgulayan başarılı hoca “Hata yaptığınızda cezayı rahatlıkla kesen takımlarla mücadele ediyorsunuz. Dikkatli olmanız gerek. Öncelikli amacımız güzel oyunla galip gelmek keyif vermek” ifadesini kullandı. 
Taraftara mesajı
“Kazanamıyorsak da gruptaki iddiamızı sürdürmek adına beraberlik isteriz” diyen Şenol Güneş “Grupta en pozitif futbolu oynayan, futbolun doğrularını yapan bir takımla karşılaşacağız. Nasılsa kazanırız düşüncesinde olmayacağız. Zorlukları biliyoruz. Daha çok pozisyon üreten ve daha az pozisyon veren takım görüntüsünü sergilemeliyiz. Taraftarımız zaten görevini yapıyor ve biz de sahada onların istediği mücadeleyi gösterirsek yansıması da güzel olur. Uluslararası alanda güzellikler sunsunlar ve desteklerine devam etsinler” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...