Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneş hiç açmıyor

Düzenleyen:
Güneş hiç açmıyor

SPOR Haberleri

Tarihinin en kötü lig başlangıcına imza atan bordo-mavililer bir türlü dikiş tutturamıyor. Ç.Rize beraberliğiyle yeni bir ‘duraklama dönemi’ başladı

İstanbul’da aldığı Galatasaray galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor, sahasındaki ‘Karadeniz derbisinde’  Ç.Rizespor ile berabere kalınca yeni bir duraklama dönemi daha başladı. Bordo-mavililer 9. haftasının geride bıraktığımız ligde kendisinden beklenen galibiyet serisini bir türlü yakalayamadı. Zirve ile arasındaki puan farkının 12’ye çıkmasını engelleyemeyen bordo-mavililer, beklentilerin altında kalırken, oynadığı 9 maçta ise 16 puan kaybetti. Ligde 3 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, ilk 9 haftada 11 puan toplarken, 16 puan kaybederek başarısız bir dönem geçirdi. 
Kayıp 6.5 milyon lira
Yerel gazeteler, 2-2’lik Rizespor maçı sonrası Teknik Direktör Ersunu Yanal’ı hedefe koydu.  Taka, “Yanal hediye etti” derken, İlkhaber, “Yanal uykuya kaldı, Rize puanı kaptı”, Günebakış, “Trabzon kaçtı, Riza yakaladı”, Ekspres de “Bir var bir yok!” başlıklarını kullanırken,  “Trabzonspor iyi ki Galatasaray’ı yendi…” yorumunda bulundu. Ekonomik olarak buhranlı bir dönemden geçen Trabzonspor, saha sonuçları sebebiyle maddi kayıplar da yaşadı. Karadeniz ekibi kaybettiği maçlar yüzünden 6 milyon 500 bin liradan olurken, puan aldığı maçlarda ise 5 milyon 200 bin liralık maddi girdi sağladı.
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...