Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Açelya Özcan Dağ 2 filmiyle izleyiciyle buluşuyor!

Düzenleyen:
Açelya Özcan Dağ 2 filmiyle izleyiciyle buluşuyor!

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz sezon, Show Tv’de yayınlanan “Acil Aşk Aranıyor” dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan başarılı oyuncu ve müzisyen Açelya Özcan, Genel Kurmay Başkanlığı ve Makine Kimya Endüstrisi Kurumu’nun (MKE) desteğiyle çekimleri tamamlanan Dağ 2’de canlandırdığı Türkmen kızı Nabat karakteriyle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

4 Kasım’da vizyona girecek Alper Çağlar'ın yazıp yönettiği Dağ 2’deki rolü için Türkmen dili ve edebiyatını derinlemesine inceleyen Açelya Özcan, filmde hem fiziksel ve hemde zihinsel dayanıklılık gerektiren sahneleri için uzun ve özverili bir hazırlık süreci geçirdi.

Ekim ayının son haftasında kendi yazıp-yönettiği tiyatro oyunu “Mağara Alegorisi”ni “Dinner Theatre” kültürünü ülkemize ithal eden, La Boucherie’de sezon boyunca sahneleyecek. Ayrıca BKM’nin çekimlerini henüz tamamlanan “Bir Kahramanın Rüyası” adlı komedi türündeki televizyon filminde canlandırdığı “Mücella” karakteriyle TV8 ekranında televizyon seyircisiyle buluşacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...