Beşiktaş'tan Napoli'ye cevap geliyor

Düzenleyen:
Beşiktaş'tan Napoli'ye cevap geliyor

SPOR Haberleri

İtalya'da güvenlik nedeniyle Beşiktaş taraftarına Napoli turu attırılmasına, kötü davranılmasına karşı Beşiktaş, Napoli taraftarlarına İstanbul turu yaptıracak. Bu tur için emniyetten onay geldi.

Beşiktaş - Napoli maçı öncesinde siyah-beyazlı taraftarlara İtalya'da güvenlik gerekçesiyle bütün şehrin dolaştırılması ve bazı taraftarların bu nedenle karşılaşmaya başladıktan sonra girmesine cevap geliyor.

SİNİRLERİ BOZMUŞTU

İstanbul'da oynanacak rövanş öncesinde Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı taraftarlara yapılan sinir bozucu işlemlerin aynısını Napoli taraftarlarına uygulanması yönünde harekete geçti. NTV Spor'dan Övünç Özdem, Beşiktaşlı taraftarlara Napoli'de yaptırılan zorunlu şehir turuna siyah-beyazlıların aynı şekilde cevap vereceğini canlı yayında açıkladı.

İKİ YAKAYI DA GÖRECEKLER

Saat 15:00-16:00 gibi Sultanahmet'te toplanacak 500 Napoli taraftarları, Eminönü'ne getirilecek. İtalyan taraftarlar, vapur ve motorlarla Eminönü'den Harem'e götürülecek. Harem'den otobüslere bindirilecek olan Napoli taraftarları, 1. Köprü yoğun olacağı için 2. Köprü'den Okmeydanı-Tünel'den stada getirilecek.

Bu rotanın Beşiktaş Kulübü tarafından da onaylandığı belirtilirken, Emniyet'in bu rotaya güvenlik gerekçesiyle onay verdiği ve bu güzergah doğrultusunda hiçbir problemin ortaya çıkmayacağı ifade edildi. (Sporx)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...