Van Persie: Bir daha atma Martin

Düzenleyen: / Kaynak: fotomaç
Van Persie: Bir daha atma Martin

SPOR Haberleri  / fotomaç

Karabük karşısında 2 gol-1 asistle patlama yapan Van Persie, maçtan sonra mutluluk saçtı. 2. golün sahibi Martin Skrtel’le diyaloğu ise herkesi güldürdü.

Sezon başında sakatlıklar ve formsuzluklar yüzünden bekleneni bir türlü veremeyen Robin van Persie, çalışmalarının karşılığını almaya başladı. Osmanlıspor maçıyla yepyeni bir sayfa açan Hollandalı yıldız, bu sezon ilk golüyle tanıştığı bu karşılaşma ile birlikte form grafiğini giderek yükseltti. Eski takımı Manchester United'a Old Trafford'da attığı gol, özgüvenini biraz daha yerine getirdi. RvP, beklenen patlamayı ise Karabük önünde yaptı; 2 gol-1 asistle maçın kahramanı oldu.

Maçtan sonra ise keyfine diyecek yoktu Van Persie'nin... Yüzü belki de ilk kez bu kadar gülüyordu. Soyunma odasında esprileriyle herkesi güldüren tecrübeli yıldız, bir ara ikinci golü atan Martin Skrtel'in yanına gidip, "Niye gol atıyorsun. Bizi işsiz mi bırakacaksın" diyerek takıldı. Skrtel, "Baktım siz maçı kopartamayacaksınız, çıkıp işi bitireyim dedim" şeklinde yanıt verdi, kahkaha tufanı koptu.
.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...