De Jong'un amacı formayı geri vermemek!

Düzenleyen: / Kaynak: fotomaç
De Jong'un amacı formayı geri vermemek!

SPOR Haberleri  / fotomaç

De Jong, Tolga’nın yokluğunda Başakşehir’e karşı ilk 11’de başlayacak zorlu maça özel olarak hazırlanan Hollandalı’nın amacı aldığı formayı bir daha geri vermemek.

Uzun süren sakatlığı sonrası ilk olarak Trabzonspor derbisinde, ardından Adana deplasmanında sonradan oyuna giren De Jong, artık formayı vermemek üzere almak isityor. Tolga Ciğerci'nin cezası nedeniyle bu hafta oynayamayacağı Başakşehir maçına ilk 11'de çıkacak olan Hollandalı'nın kendini bu sınava özel olarak hazırladığı belirtildi. Ekstra çalışan 32 yaşındaki futbolcunun, Başakşehir'e karşı göstereceği performansla Riekerink'in gözüne girip gelecek haftaki Fenerbahçe derbisinde de sahada olmak istediği gelen haberler arasında.

ORTA SAHAYA YENİ FORMÜL
Teknik direktör Riekerink de orta sahadaki bir değişime sıcak bakıyor. Bu alanda defansif yönü daha iyi bir ismi oynatmak isteyen sarı-kırmızılı hocanın top kesebilme özelliği sayesinde vatandaşı De Jong'a sıcak baktığı bildirildi. Jong, agresif yapısıyla bir adım öne çıkabilir.

NE GOLÜ VAR NE DE ASİSTİ
Bu sezon bütün maçlarda ilk 11 oynayan Tolga vasat bir görüntü sergiledi. 10 maçta forma giymesine rağmen gol ve asist yapamayan futbolcu, pas yüzdesinde (%90) ise oldukça başarılı oldu. İkili mücadelelerin %63'ünü kazandı.
.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...