Çanakkale Yenice'deki yangın kontrol altına alındı

Çanakkale Yenice'deki yangın kontrol altına alındı

YAŞAM Haberleri

Çanakkale Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, Karasuçam köyü civarında dün öğle saatlerinde başlayan ve kuvvetli lodosun etkisiyle büyüyen yangının, büyük oranda kontrol altına alındığını bildirdi.

Yenice ilçesinde çıkan orman yangını, büyük oranda kontrol altına alındı. Çanakkale Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, Karasuçam köyü civarında dün öğle saatlerinde başlayan ve kuvvetli lodosun etkisiyle büyüyen yangının, büyük oranda kontrol altına alındığını bildirdi. Ekiplerin, 30 arazöz, 5 iş makinesi ve 2 helikopterle yangına müdahale ettiğini belirten yetkililer, "Yangın büyük oranda kontrol altında. Bugün de hemen hemen dünkü hava şartlarının olacağı söylendi. Bu yangın, Yenice tarafında yangın sezonu öncesinde çıkan 3'üncü büyük yangındır" ifadelerini kullandı. nbsp;ÇANAKKALE (AA)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...