Gülnihal Demir'i görenler tanıyamıyor

Düzenleyen:
Gülnihal Demir'i görenler tanıyamıyor

MAGAZİN Haberleri

Daha önce birçok dizi ve filmde rol alan Gülnihal Demir, geçirdiği tüp mide ameliyatı ardından 8.5 ayda 39 kilo vererek bambaşka biri oldu.

Sevilen dizi oyuncusu ve tiyatro sanatçısı Gülnihal Demir, geçirdiği tüp mide ameliyatı ardından 8.5 ayda 39 kilo verdi.

126 KİLODAN 87 KİLOYA DÜŞTÜ

Muğla'da çalıştığı bankadan emekli olduktan sonra 50 yaşında oyunculuğa başlayarak 'Dondurmam Gaymak', 'Mandıra Filozofu', 'Deliha' filmleriyle 'Çocuklar Duymasın', 'Zengin Kız Fakir Oğlan' gibi dizilerde aldığı rollerle ün kazanan Gülnihal Demir, 62 yaşında zayıflama kararı alarak geçen 15 Şubat'ta tüp mide ameliyatı oldu. Ameliyata 126 kiloyla giren Demir, 8.5 ayda 39 kilo vererek 87 kiloya düştü.

Gülnihal Demir'i görenler tanıyamıyor

BİRÇOK RAHATSIZLIĞI ORTADAN KALKTI

Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de yaşayan Gülnihal Demir, mide hacminin küçültülmesine yönelik geçirdiği ameliyatın ardından diyabet, uyku apnesi, eklem sorunları gibi rahatsızlıklarının ortadan kalktığını anlattı. Gençliğinde çok zayıf olduğunu, bir dönem 48 kiloya kadar düştüğünü belirten ünlü oyuncu Demir, uzun yıllar içtiği sigara nedeniyle hastalandığını ve kortizon tedavisi sırasında kilo aldığını söyledi.

Gülnihal Demir'i görenler tanıyamıyor

"AMELİYAT SONRASI ÇOK RAHATLADIM"

Yıllarca bankacılık yaptıktan sonra emekli olduğunu ve 7 yıl boyunca da hasta annesine baktığını anlatan Demir, şöyle konuştu: "Sosyal yaşantım tamamen bitmişti. Tüm bunlar şişmanlamama neden oldu. Tabiki boğaz da vardı. Et yemeklerini çok seviyorum. Kendim gibi oyuncu olan oğlum Yiğit Dören'in ısrarı üzerine hastaneye gittim.

Doktorlarla görüştükten sonra 10 dakika içinde ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat sonrası çok rahatladım. Hareket kabiliyetim arttı, rahatsızlıklarımın çoğu ortadan kalktı, psikolojim büyük oranda düzeldi. Yeniden dünyaya geldim. Aşk filmlerinde bile oynayabilirim."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...