Çakal Talisca yakalandı!

Düzenleyen:
Çakal Talisca yakalandı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yıldızı Anderson Talisca, Gençlerbirliği maçında yaşadığı sakatlığa rağmen "Ağrım yok." diyerek Napoli maçında oynamaya çalışmış.

Gençlerbirliği-Beşiktaş maçında sakatlanan ve cumartesi günü geçirdiği operasyon nedeniyle 2-3 ay sahalardan uzak kalacak olan Anderson Talisca'nın, sakatlığını gizlemeye çalıştığı ortaya çıktı.

Sağ ayak 5. tarak kemiğinin kırılması yüzünden Acıbadem Fulya Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat geçiren Brezilyalı oyuncunun, Napoli maçında forma giymek için herkesi şaşkına çeviren bir yola başvurduğu belirlendi.

"AĞRI HİSSETMİYORUM"

Ankara'daki maçtan sonra İstanbul'da kontrolden geçirilen Talisca'nın, "Ayağımda bir şey yok, ağrı hissetmiyorum. Napoli maçında oynamak istiyorum" dediği belirlendi. Elle yapılan ilk kontrollerin ardından sağlık heyetinin MR çektirme isteği nedeniyle hastaneye gitmeyi kabul etmeyen Brezilyalı oyuncunun, "Buz tedavisiyle biraz daha idare edebilirim. Yeter ki Napoli maçında forma giyebileyim. Çok fazla ağrım yok" diye konuştuğu aktarıldı.

SONUNDA İKNA ETTİLER

Talisca'yı bir türlü ikna edemeyen kulüp doktorları, takımın İspanyol fizyoterapistini çağırarak, Brezilyalı futbolcudan inadından vazgeçmesini aksi halde sahalardan daha fazla süre uzak kalacağını kendisine söylemesini istedi. Yapılan uzun ikna çabalarının ardından Talisca'nın MR'a girmeyi kabul ettiği, ayak tarak kemiğinde kırık çıkmasının ardından ise büyük bir üzüntü yaşadığı vurgulandı.

Sakatlığını gizleyerek Napoli maçında oynama hayalleri suya düşen Talisca'yı, başta Başkan Fikret Orman olmak üzere takım arkadaşları ve sağlık heyeti teselli etti. Doktorlar, yetenekli futbolcuya kendisine iyi bakması durumunda sakatlığının belirlenen süreden daha çabuk düzeleceğini de bildirdi. (Milliyet)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...