Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aurelien Chedjou Galatasaray'da

Aurelien Chedjou Galatasaray'da

SPOR Haberleri

G.Saray Lille'in Kamerunlu stoperi Aurelien Chedjou'nun işini dün gece bitirdi ve futbolcuya 4 yıllık imza attırdı. F.Bahçe'nin de son ana kadar kovaladığı transferde mutlu sona Cimbom ulaştı.

TULUN'DAN FRANSA'YA ÇIKARMA nbsp;
G.Saray Lille'in Kamerunlu stoperi Aurelien Chedjou'nun işini dün gece bitirdi ve futbolcuya 4 yıllık imza attırdı. nbsp;F.Bahçe'nin de son ana kadar kovaladığı transferde mutlu sona Cimbom ulaştı. G.Saray'da Bülent Tulun, Sinan Kalpakçıoğlu ve oyuncunun menajeri Ceylan Çalışkan dün apar topar Fransa'ya uçtu. Chedjou ile her konuda anlaşan yöneticiler 8 milyon euro isteyen Lille Kulübü'nü 6 milyona ikna etti. Kıran kırana pazarlıklar sonrası Tulun müjdeli haberi Başkan Ünal Aysal ile Teknik Direktörü Fatih Terim'e ulaştırdı. nbsp;
TERİM MELO'NUN KALMASINI İSTEDİ
Sarı-kırmızılı takım futbolcuya da yıllık 2.2 milyon euro ve maç başına 10 bin euro ödeyecek. Öte yandan Aysal'la transfer görüşmesi yapan Fatih Terim ilk on bire 3, kulübeye de 4 futbolcu alınmasını ve Melo'nun mutlaka kalmasının temin edilmesini istedi. Juventus'a 4 milyon euro teklif eden yönetim İtalyan kulübünün bu bonservis ücretini kabul etmemesi halinde Melo'dan aldığı ücrette fedakarlık yapmasını isteyecek. Terim'in bu isteklerini makul karşılayan Aysal, transferlerin kampa kadar yetiştirileceği sözünü verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...