Val Kilmer kansere yakalandı!

Düzenleyen:
Val Kilmer kansere yakalandı!

MAGAZİN Haberleri

Dünyaca ünlü oyuncu Michael Douglas, Val Kilmer’ın kansere yakalandığını belirtirken, ABD'li aktörün durumunun iyi olmadığını söyledi.

‘Batman’ ve ‘Top Gun’ filmlerinin yıldızı Val Kilmer, gırtlak kanserine yakalandı. Kötü haberi Kilmer'ın yakın arkadaşı Michael Douglas verdi. 56 yaşındaki aktöre 6 yıl önce kanser teşhisi konduğu öğrenildi.

"DUALARIM ONUNLA"

Theatre Royal Drury Lane’de bir söyleşiye katılan Michael Douglas, "Val mükemmel biri ve onun için şu ara iyi gitmeyen bir şeyler var. Bu yüzden son zamanlarda Val’ın sesini duymuyorsunuz. Dualarım onunla" şeklinde konuştu.

Val Kilmer kansere yakalandı!
KANSER İDDİASINI YALANLADI AMA...

Geçtiğimiz yıl gırtlağındaki kanama nedeniyle tedavi olan ABD'li oyuncu, kanser olduğu iddialarını yalanlamıştı. Kilmer, Facebook sayfasında yer alan açıklamasında, "Çok iyiyim arkadaşlar. Sevginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Mükemmel zaman geçiriyorum. Kansere yakalanmayacağımı ya da tümör çıkmayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kilmer, kansere yakalandığını reddetse de 4 ay sonra boğazında trakeostomi tüpüyle görüntülenmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...