Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Markovic'den galibiyet sonrası açıklama

Düzenleyen:
Markovic'den galibiyet sonrası açıklama

SPOR Haberleri

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda İsrail ekibi Maccabi Rand Media'yı 84-75 mağlup eden temsilcimiz Pınar Karşıyaka'da başantrenör Markovic, "Bu tarz organizasyonlarda evde maç kaybetmemek önemli." dedi.

Markovic, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, rakiplerini tebrik ederek, zor karşılaşmayı kazandıklarını söyledi.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ndeki Fenerbahçe maçında 8 oyuncuyla oynamak zorunda kaldıklarını hatırlatan Nenad Markovic, şöyle konuştu:
"Maçta 20 sayı farka ulaşmamıza rağmen bu farkı koruyamadık. Basit hatalar yaptık ve rakibe kolay şansı verdik. Konsantrasyondan dolayı bu hataları yaptık. Sonuçta kazanmamız önemliydi. Bu tarz organizasyonlarda evde maç kaybetmemek önemli. Türkiye Ligi de yeterince zorlu."

Maccabi Rand Media Başantrenörü Arik Shivek ise Pınar Karşıyaka'yı tebrik ederek, iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini kaydetti. Maç boyunca istedikleri ritmi yakalayamadıklarını ifade eden Shivek, "Maçın sonunda rakibimizi yakalama şansı bulduk ama bunu değerlendiremedik." diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...