Bruma: Beşiktaş'a attığım gol rüya gibiydi

Bruma: Beşiktaş'a attığım gol rüya gibiydi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Süper Lig'in ilk 9 haftasında Galatasaray'ı adeta sırtlayan Bruma, kulüp televizyonuna konuştu.

"Sezonun en parlak anı Beşiktaş'a attığım goldü. Bir rüya gibiydi. Maçı kazanamadık ama benim için çok önemli bir andı" diyen Portekizli yıldız, jeneriklik golünü şöyle anlattı: "Hakan Balta'dan pas istedim, verdiği pas rakibe gitti. Daha sonra baskı yaparak topu kazandım. Önümde rakip yoktu, boşluk buldum. O anda kendime güvenim üst seviyedeydi, o boşluğu değerlendirmek istedim. Rüya olarak nitelendirebileceğim bir gol attım. Çok güzeldi."

2014'TE GALATASARAY'DAN AYRILABİLİRDİM
2014 yılında Galatasaray'dan ayrılmak istediğini itiraf eden Bruma, şöyle konuştu: "2013-14 sezonu, geçirdiğim sakatlık nedeniyle çok zor bir dönemdi. O zamanki beklentilerim Portekiz Milli Takımı'yla Brezilya'daki Dünya Kupası'na gitmekti. O anda arkadaşlarım ve ailem benim yanımdaydı. Ne kadar üzse de bu tip sakatlıklar futbolda var. Ama bu geride kaldı. Bana verilen destekle yeniden sahalara döndüm ve şu anda performansımdan memnunum."

REAL SOCİEDAD BÜYÜK TECRÜBE KATTI
"Real Sociedad'da bir sene geçirdim. Güzel anlardı. Kulübün bana gösterdiği destek ve sevgi inanılmazdı. Şu anda iyi futbol oynuyorsam onların payı çok büyük" diyen ve La Liga'da geçen sezon kazandığı tecrübenin altını çizen Bruma, "Bazı rakipler çok kapalı oynuyorlar. Özellikle benim kullanabileceğim alanları çok kapatıyorlar. Ben de maç boyunca kendime alan oluşturmak zorunda kalıyorum. Saha içinde beni en çok zorlayan noktalardan biri bu" diyerek sözlerini noktaladı.

BRUMA'NIN ANLAMI YOK!
"Bruma'nın tam bir anlamı yok. Babamın bana taktığı bir isim. Küçüklüğümden beri süregelen, evde devamlı kullandığımız bir isim. Okulda ise Armindo adını kullanıyorlardı. Futbol hayatıma başladığımda o isim çok hoşuma gittiği için aynı şekilde devam etmesini istedim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...