Unvanların takımı Başakşehir

Unvanların takımı Başakşehir

SPOR Haberleri

Lig lideri Başakşehir, elinde tuttuğu unvanlarla, puan cetvelindeki başarısının tesadüf olmadığını gösterdi

Süper Lig'in 3. haftasında oturduğu zirve koltuğunu aradan geçen 6 haftada bırakmayan Medipol Başakşehir, bu başarısının yanı sıra, birçok unvanı elinde tutuyor. İstanbul temsilcisi, ligde en az gol yiyen (5), en çok gol atan (22), en çok maç kazanan (7), deplasmanda en çok gol atan (10), deplasmanda puan kaybetmeyen (0), en uzun yenilmezlik serisine sahip olan (18) ve maç başına en çok Türk futbolcu oynatan takım (9.33) olma unvanlarının sahibi oldu. Başakşehir, ayrıca Beşiktaş ile birlikte ligin yenilgisiz iki takımından birisi durumunda.

BAŞARISI TÜRKLER İLE GELDİ
Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 9 haftada Türk futbolculara en fazla şans veren kulüp oldu... Turuncu-lacivertli takımın teknik patronu Abdullah Avcı, 9 hafta sonunda Türk oyuncularına tam 84 kez forma verdi. Başakşehir'i bu alanda 78 oyuncu ile Bursaspor ve 73 oyuncu ile Trabzonspor takip etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...