Güneş kaçan 2 puana üzülüyor

Düzenleyen:
Güneş kaçan 2 puana üzülüyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın çalıştırıcısı, “Telaş golü yedik. Kazansak büyük avantaj olacaktı. Şimdi Benfica’yla final oynayacağız” dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrası Napoli önünde kaçan iki puana yanıyordu. “Eğer kazansak büyük avantaj olurdu, kaybetsek avantajı kaybedebilirdik. Beklenmedik gol yedik. Bu da bizim için üzücü oldu. Zor maçtı” sözleriyle konuşmasına başlayan Hoca, “Golü yememek gerekiyordu. Ona üzüldük. Maçtan önce oyuncularıma mutlu olup, gurur duymak istediğimi söyledim. 1-0 dan sonra oyunu kopartıp galip gelebilirdik. Bizden daha fazla pozisyona girdiler” sözlerini kullandı. 
Enteresan bir grup
Güneş şöyle devam etti: “Enteresan bir grup. Napoli’den 4 puan aldık, kafa kafaya gelsek avantajlı olacağız. Benfica’yı yenersek avantajı sağlarız. Benfica maçı bizim için final olacak. Daha sonra diğer maçlara bakacağız. Sonra da Kiev maçına bakacağız...”
Taraftara teşekkür
“Taraftarımıza teşekkür ediyorum, inanılmaz destek oldular. Cenk’i öne alarak hücumda etkili olmaya çalıştık. Bütün hatalarıyla beraber, çocuklar elinden gelen gayreti gösterdiler. Oyun planını oyuncularım yapmaya çalıştılar. Başarılı da oldular...”
Tarzımız defans değil
“Bizim oyun tarzımız defans değil. Gidişatta sıkıntı yok ama Napoli iyi bir takım. Eldeki şartlarla en iyisini sunduğumu düşünüyorum. Yediğimiz gol, maçın telaşı içerisinde yenen bir gol oldu...” 

Sarri yerlerde!
Napoli’nin teknik sorumlusu Maurizio Sarri maç öncesi basın toplantısında Beşiktaş’ı yeneceklerini söylemişti. Dün geri düşen teknik adamın oyuncularının kaçırdığı fırsatlar sonunda yerlere yattığı görüldü. Sarri maç sonrası, “Beşiktaş iyi bir takım. Az gol attık çünkü karşımızda kaliteli bir takım vardı. En beğendiğim oyuncu Tolgay Arslan oldu. Buranın atmosferi bizi çok etkiledi” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...