Eyüp'te feci kaza: 2 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Eyüp'te feci kaza: 2 ölü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Eyüp'te gece saatlerinde seyir halinde giden araç henüz bilinmeyen bir nedenle önünde giden hafriyat kamyonuna çarptı.

Kaza sonrası araçta bulunan 2 kişi feci şekilde can verdi. Kaza, Eyüp Odayeri Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Caner Şen beraberindeki arkadaşı Uğur Özdemir ile birlikte gece saat 03:00 sıralarında 34 FA 6948 plakalı aracıyla seyir halinde giderken Ağaçlı mevkiine geldikleri sırada henüz bilinmeyen bir nedenle öndeki Ahmet Üstün'ün kullandığı 34 YL 5422 plakalı hafriyat kamyonuna çarptı. Kaza sonrası araç hafriyat kamyonunun altına girdi. Araç içinde bulunan sürücü Caner Şen ve Uğur Özdemir araç içinde sıkıştı. Yoldan geçen sürücüler durumu Jandarma, sağlık görevlileri ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri araç içinde sıkışan sürücü Caner Şen ve Uğur Özdemir'in olay yerinde hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Eyüp'te feci kaza: 2 ölü

JANDARMA OLAY YERİ ÇALIŞMASI YAPTI

Kaza sonrası araçta sıkışarak hayatını kaybeden Caner Şen ve Uğur Özdemir'in cansız bedenleri, Eyüp İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipleri tarafından olay yeri çalışması yapıldıktan sonra itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Sürücü ve arkadaşının cansız bedenleri cenaze aracıyla Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Kazanın meydana geldiği yerde yolu aydınlatan aydınlatma direklerinin olmaması dikkat çekti. Jandarma ekipleri hafriyat kamyonu sürücüsü Ahmet Üstün'ü gözaltına alırken, kaza ile ilgili de soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...