Son dakika! Kar tatili olan iller - Kar tatili olan okullar / KAR TATİL HABERLERİ

Düzenleyen:
Son dakika! Kar tatili olan iller - Kar tatili olan okullar / KAR TATİL HABERLERİ

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kar tatili olan iller, kar tatili olan okullar, kar yağışı başladı tatil haberleri ise gün içersinde haberimizde olacak. 2 Kasım Kar tatili olan okul var mı? Kar tatili olan iller, hangi şehirlere kar tatili geldi. Hangi okullar kar tatili için eğitime ara verecek. Kar yağışıyla beraber tatil haberleri gelmeye başladı. Kar yağışının etkisini kaybetmesiyle beraber bugün dondurucu soğuklar tekrar yurdu etkisi altına aldı. Böylece 2 kasım günü kar tatili varmı? Kar Tatili ile ilgili son dakika haberleri turkiyegazetesi.Com.tr’de.

Kar tatili olan iller, kar tatili olan okullar, kar yağışı başladı tatil haberleri ise gün içersinde haberimizde olacak. 2 Kasım Kar tatili olan okul var mı? Kar tatili olan iller, hangi şehirlere kar tatili geldi. Hangi okullar kar tatili için eğitime ara verecek. Kar yağışıyla beraber tatil haberleri gelmeye başladı. Kar yağışının etkisini kaybetmesiyle beraber bugün dondurucu soğuklar tekrar yurdu etkisi altına aldı. Böylece 2 kasım günü kar tatili varmı? Kar Tatili ile ilgili son dakika haberleri turkiyegazetesi.Com.tr’de. Bugün bu illere kar geliyor. Batı Karadeniz ile Doğu Karadeniz'in iç kesimleri için bu akşam kar ve karla karışık yağmur uyarısında bulunuldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Batı Karadeniz ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde bu akşam kar ve karla karışık yağmur beklendiği belirtilerek, Batı Karadeniz ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yarın da etkili olacak yağışların Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda da görüleceği ifade edildi. Söz konusu yağışın, birçok yer için mevsimin ilk kar yağışı olacağına dikkat çekilerek, vatandaşlar olumsuzluklara karşı uyarıldı. "Karadeniz üzerinden gelen soğuk hava dalgasının yurdu etkisi altına alacak" Karadeniz üzerinden gelen soğuk hava dalgasının yurdu etkisi altına alacağı da belirtilerek, şu bilgiler verildi:

DİYADİN'DE OKULLARA KAR TATİLİ

DOĞU Anadolu bölgesini etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Ağrı ve ilçelerinde yaşam felç olurken, Diyadin’de ilk ve orta dereceli okullar kar nedeniyle 1 gün tatil edildi.
Son 2 gündür bölgeyi etkisi altına alan kar yağışı en çok da kırsal alanlarda etkili oldu. Kırsalda 40 santimetreyi geçen kar yağışı şehir merkezinde de 30 santime yaklaştı. Yağan kar nedeniyle araçlar yollarda kalırken, karın ağırlığını kaldıramayan çok sayıda ağaç kırıldı. Doğubayazıt ilçe merkezinde araçlar hareket edemezken, yayalar da kar nedeniyle ilerlemekte zorlandı. Bölgeyi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Diyadin Kaymakamlığı ilçe merkezi ile köylerdeki bütün ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

Iğdır'da eğitime kar engeli

Iğdır'da kar yağışı sebebiyle bazı okullara bir gün süreyle ara verildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentin özellikle yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacıyla, ildeki 9 okulda eğitime 2 Kasım Çarşamba günü (bugün) ara verilmesi kararlaştırıldı. Eğitime ara verilen okulların Kervansaray, Alibeyköy ve Gürpınar ilk ve ortaokulu, Güngörmez, Mezra, Taşlıca, Harmandöven, Pınarbaşı ve Kızılkule ilkokulları olduğu belirtildi.

"Bu gece ve yarın sabah saatlerinde Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, Marmara'nın güneydoğusu, İç Anadolu, Göller Yöresi ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde hafif zirai don olayı; yarın gece ve çarşamba sabah saatlerinde Karadeniz'in iç kesimleri, Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da hafif yer yer orta kuvvette; çarşamba gecesi ve perşembe sabah saatlerinde ise Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da hafif, İç Anadolu'nun ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda kuvvetli don olayı beklenmektedir."

Ağrı'nın Diyadin İlçesi'nde kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ve köylerinde eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, devam eden kar yağışının ilçede olumsuz hava şartları oluşturduğu belirtildi.

Bu kapsamda, ilçe merkezi ile tüm köylerinde ilk ve orta dereceli okullarda bugün bir gün süreyle eğitime ara verildiği kaydedildi.
Son dakika! Kar tatili olan iller - Kar tatili olan okullar / KAR TATİL HABERLERİ
AĞRI-IĞDIR KARAYOLU ULAŞIMA KAPANDI

Ağrı-Iğdır karayolu, yoğun kar yağışı nedeniyle çift yönlü olarak trafiğe kapandı.

Ağrı Dağı kesimindeki yolun Pamuk Geçidi'nde etkili olan kar yağışı, sürücülere zor anlar yaşattı.

Kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı bölgede çok sayıda araç savrularak yoldan çıktı, birçok TIR da mahsur kaldı. Bu araçlardaki kişilerin kurtarılması için çalışmalara başlandı.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi ile Iğdır il merkezinde görevli jandarma ve polis trafik ekipleri tarafından önlem alındı. Ekipler, yol kapalı olduğu için araç geçişlerine izin vermiyor.

Karayolları ekiplerince yolun açılması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Sürücülerden İsmail Eren, ar yağışına ansızın yakalandıklarını söyledi. Yanlarında zincirlerinin de olmadığını belirten Eren, "Yolda kaldık. Karayollarının yolları açmasını bekliyoruz. Burada saat 22.00'den beri bekliyoruz." diye konuştu. 
Son dakika! Kar tatili olan iller - Kar tatili olan okullar / KAR TATİL HABERLERİ
TATVAN'DA KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ ARTTIRDI

Son bir kaç gündür sağanak yağışların etkili olduğu Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde dün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle kent beyaza büründü. Mevsimin ilk karının yağdığı ilçede kar yağışı ile birlikte havalarda iyiden iyiye soğumaya başladı. Gün boyunca yağmurla karışık kar şeklinde etkili olan yağışlı hava gece saatlerinde ise yerini yoğun kar yağışı ve soğuk havaya bıraktı.

Bolu hava durumu son tahminler meteoroloji duyurdu kar devam ediyor. Öğrenciler yağan kar sebebiyle okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Şu ana kadar Bolu Valiliğinden ve MEB'ten her hangi bir açıklama yapılmadı.

Bolu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle öğrenciler okulların tatil olup olmayacağını sormaya başladı. Bazı illerde yağan yoğun kar yağışı kar tatili olacak mı sorusunu akıllara getirdi. Bolu Valiliği okullar tatil mi? Cevabı bu sayfada. Meteoroloji yaptığı açıklamada, "Çoğu yerde mevsimin ilk kar yağışı olacağından meydana gelebilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir" denildi.

Son dakika! Kar tatili olan iller - Kar tatili olan okullar / KAR TATİL HABERLERİ
BOLU'DA OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ?

Öğreciler yağan kar sebebiyle okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Şu ana kadar Bolu Valiliğinden ve MEB'ten her hangi bir açıklama yapılmadı.

Son dakika! Kar tatili olan iller - Kar tatili olan okullar / KAR TATİL HABERLERİ
BOLU'DA KAR YAĞIŞI KAZALARA YOL AÇTI

Bolu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle trafik kazaları meydana geldi. TEM Otoyolu'nun Bolu kesimi Ankara yönü istikametinde, yolun Yeniçağa gişelerine yakın bölümlerde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 10 otomobil, 1 tır ve 1 kamyonun karıştığı 6 trafik kazası meydana geldi.

Kazalarda yaralanan 10'dan fazla kişi, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bolu'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Otomobilde sıkışan bir sürücü, Bolu Belediyesi İtfaiyesi kaza kırım ekiplerinin yardımıyla sıkıştığı yerden kurtarıldı. Karayolları ekipleri, güzergahta karla mücadele çalışmasını aralıksız sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...