Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ömer Halisdemir’in ailesinden şok karar

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Ömer Halisdemir’in ailesinden şok karar

GÜNDEM Haberleri  / iHA

15 Temmuz darbe girişiminde darbeci general Semih Terzi’yi alnından vurarak olayın seyrini değiştiren Ömer Halisdemir’in ailesi, oğullarının ismini kullananlara dava açacak.

Ömer Halisdemir’in ailesi Niğde Valiliğine verdiği dilekçede, Ömer Halisdemir isminin ve fotoğraflarının hiçbir film ve reklamda kullanılmasını istemediklerini bildirdi.

Konu ile ilgili Niğde Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir’in ailesi tarafından Valiliğimize verilen dilekçede; Şehidimiz Ömer Halisdemir’in isminin ve resminin hiçbir şekilde filmlerde, reklamlarda, kar amacı taşıyan şirket ve işletmelerde, vakıf, dernek ve sivil toplum örgütleri tarafından kullanılmasına kesinlikle muvafakat vermedikleri ve aksi davranışta bulunanlar hakkında yasal yollara başvurulacağı belirtilmiştir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...