Alex'ten Aziz Yıldırım'a doğum günü sürprizi

Düzenleyen:
Alex'ten Aziz Yıldırım'a doğum günü sürprizi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılarak, ülkesi Brezilya'nın yolunu tutan 39 yaşındaki yıldız futbolcu Alex De Souza, Başkan Aziz Yıldırım'ın 64. doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.

2004-2012 dönemleri arasında sarı lacivertli kulüpte forma giyen ancak olaylı bir şekilde ayrılarak, profesyonel futbola ilk başladığı ülkesi Brezilya'da Coritiba'nın yolunu tutan 39 yaşındaki efsanevi futbolcu Alex De Souza, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı unutmadı.

Sarı lacivertli taraftarın gönlünde taht kuran Alex, sosyal medya hesabı Instagram'dan 64 yaşına giren Aziz Yıldırım'la birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak başkanın doğum gününü kutladı.

Paylaştığı fotoğrafın altına Aziz Yıldırım'la arasında gerçekten bir problem olmadığını belirten Alex, "İnsanlar benim başkan ile problemlerim olduğunu düşünüyorlar. Benim gerçekten yok. Bugün doğum günü. Ona mutluluklar ve sağlık diliyorum" ifadelerini kullandı. (Ahmet Aydemir)

İşte Alex'in sosyal medya hesabından paylaştığı o fotoğraf:

Alex'ten Aziz Yıldırım'a doğum günü sürprizi

 

Türkiye Gazetesi / Ahmet Aydemir

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...