Maç yorumu dalga konusu oldu

Düzenleyen:
Maç yorumu dalga konusu oldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş ile Napoli arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçında en etkili oyunculardan olan Marek Hamsik için "vasat" yorumunda bulunan ünlü yazar Ercan Taner'in bu ifadeleri tartışmalara sebep oldu.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Napoli ile karşılaştı. Mücadeleden 1-1'lik eşitlikle ayrılan siyah beyazlılar grupta liderlik şansını zora soktu.

Oynanan bu kritik mücadele sonrası futbol yazarları karşılaşmayı görev yaptıkları gazetelerin köşesinde değerlendirdi. Beşiktaş-Napoli maçıyla ilgili yazılarda en dikkat çeken yorum ise Ercan Taner'den geldi. Ünlü spiker, Habertürk'teki maç değerlendirmesi yazısında Beşiktaş karşısında en etkili oyunculardan biri olan ve takımının beraberlik golünü atan Marek Hamsik için vasat ifadelerini kullandı.

"VASAT HAMSİK SERT VURUNCA..."

Taner'in yazısındaki bu bölüm futbolseverler arasında tartışma çıkardı. İşte Hamsik'le ilgili yazıda geçen bölüm;

"Çabuk gelen beraberlik golü, olmadı... Dün akşamın vasatlarından Marek Hamsik sert vurunca 3 puan hayali çok kısa sürdü."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...