Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akar ile Gerasimov Suriye'yi görüştü

Düzenleyen:
Akar ile Gerasimov Suriye'yi görüştü

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın Rus mevkidaşıyla yaptığı görüşmede, Suriye'deki çatışmaların çözümü ve iki ülke arasındaki koordinasyonun geliştirilerek sürdürülmesi konuları ele alındı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ile Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Gerasimov arasında dün gerçekleştirilen görüşmede, Suriye'deki çatışmaların çözümü ve Halep’teki durumun normalleşmesi ile DEAŞ'ın tehdit olmaktan çıkarılıp bölgedeki güvenliğin en kısa sürede istenilen seviyeye getirilmesi amacıyla iki ülke arasındaki koordinasyonun geliştirilerek sürdürülmesi konuları ele alındı. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ile Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Gerasimov arasında dün Rusya'da gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin bilgi verildi.

Açıklamada, olumlu bir havada geçtiği belirtilen görüşmelerde Suriye'deki çatışmaların çözümü ve Halep'teki durumun normalleşmesi ile terör örgütü DEAŞ'ın tehdit olmaktan çıkarılarak bölgedeki güvenliğin en kısa sürede istenilen seviyeye getirilmesi amacıyla iki ülke arasındaki koordinasyonun geliştirilerek sürdürülmesi konularının ele alındığı ve görüş alışverişinde bulunulduğu kaydedildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...