Hamzabeyli sınır kapısı kapandı! 2 km kuyruk oluştu

Düzenleyen:
Hamzabeyli sınır kapısı kapandı! 2 km kuyruk oluştu

GÜNDEM Haberleri

Bulgaristan'ın Lesovo gümrüğünde düzenlenen rüşvet operasyonu nedeniyle giriş-çıkışların durduğu Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda işlemler 10 saat sonra yeniden başladı. Bulgaristan'a çıkış yapmak için Hamzabeyli Sınır Kapısı'na gelen TIR araçları ise yaklaşık 2 kilometre kuyruk oluşturdu.

Sabah saatlerinden itibaren gümrük kapısı önünde işlemlerin başlamasını bekleyen TIR sürücüleri, Bulgaristan'a gitmek için geldiklerinde sürekli kuyrukla karşılaştıklarını söyledi. TIR sürücülerinden Hikmet Gülseren, operasyonlara rağmen Bulgar gümrüğünde rüşvet vermek zorunda kaldıklarını ifade ederek, "Bulgaristan'ın uygulamalarından artık yıldık. Şimdi operasyondan bekliyoruz, daha sonra yine aynı şekilde rüşvet devam edecek. Bu sorunları bitiremedik. Türk sınırını geçtikten sonra mutlaka rüşvet alınıyor. 1 eurodan başlıyor ne alırsa. Çorba parasından usandık. Sabah saatlerinden geldik hala bekliyoruz. Bizim başımızda kimse yok mu? Yine bizim rüşvetimiz devam ediyor, rezilliği biz çekiyoruz" dedi.TIR sürücülerinden Hasan Doğramacı da sabah saatlerinden itibaren beklediklerini belirterek, "Sabah saatlerinde geldik, ne giriş var, ne çıkış var. Karşı taraf kapalı olduğu için bekliyoruz. Burada zaman geçmiyor, yapacak bir şey yok bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...