Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adil Öksüz'ün baldızları ve kayınbiraderinin eşi gözaltında

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Adil Öksüz'ün baldızları ve kayınbiraderinin eşi gözaltında

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Sakarya'da, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Adil Öksüz'ün iki baldızı ile tutuklanan kayınbiraderi Ali Sami Yıldırım'ın eşi gözaltına alındı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında Sakarya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri akşam saatlerinde FETÖ soruşturması kapsamında bir ay önce yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bırakılan Adil Öksüz'ün baldızı 33 yaşındaki Belkıs Nur Tetik, Hacer Tetik ile daha önce tutuklanan kayınbiraderi Ali Sami Yıldırım'ın karısı Melike Yıldırım'ı gözaltına aldı. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen 2 baldız ve Öksüz'ün kayınbiraderinin eşi sorgulanmaya alındı.

Gözaltına alınan Melike Yıldırım'ın eşi Ali Sami Yıldırım, firari Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüz'ü 19 Temmuz'da İstanbul'a döndüğünde havalimanında karşılayan kişi ve FETÖ'nün Rusya imamı olarak biliniyor. Gözaltına alına Belkıs Nur Tetik'in 17-25 Aralık'tan sonra Bank Asya'da hesabının bulunduğu, FETÖ bünyesinde faaliyet gösteren Özel Fatih Üniversitesi mezunu olduğu, Özel Serhat Eğitim Kurumları'nda öğretmenlik yaptığı ve eşi Ökkeş Tetik'in de Ankara'da yürütülen 2010 KPSS'deki usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklu bulunduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...