Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şahan Gökbakar reyting üzerinden Cem Yılmaz'a gönderme yaptı

Düzenleyen:
Şahan Gökbakar reyting üzerinden Cem Yılmaz'a gönderme yaptı

MAGAZİN Haberleri

Halk Bankası reklamında oynayan Şahan Gökbakar, reklam filmi reyginde üst sıralara oturunca Instagram hesabından Cem Yılmaz'a gönderme yaptı.

Magazin camiasında sık sık polemikleri ile gündeme gelen Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar bu sefer de reklam filmleri ile kapışıyor. Sinemada olan rekabetleri banka reklamlarına da taşınan ünlü ikili çok beğenilen reklamlarda oynayıp aralarındaki çekişmeyi buraya da taşıdı.

INSTAGRAM HESABINDAN LAF ÇARPTI

Reklamlar ile ilgili Şahan Gökbakar, Instagram hesabından İş Baknası reklamında oynayan Cem Yılmaz'a laf çarpıtmadan duramadı.

"YİNE BENİ EN TEPEYE KOYDUNUZ"

Gökbakar paylaşımında şunları yazdı:

5 Eylül haftası, reklamımızın ilk yayın haftasının sonucu. İpsos Adwatch sonuçları. Reklamların reyting listesi yani anlıycağınız... Yine beni en tepeye koydunuz, yaptığım işi baş tacı ettiniz.Bu gururu hem bana yaşattınız, hem de Halkbank'a...Allah razı olsun.. Her zaman sizleyim, her zaman sizdenim! Halk ister Halkbank yapar!

"EN İYİSİ BENİM" GÖNDERMESİ

Gökbakar, paylaştığı görselde rakibine gözdağı vererek 'en iyisi benim' göndermesinde bulundu. Bakalım ünlü komedyen Cem yılmaz bu paylaşım sonrası bir tepki gösterecek mi?

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...