Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hayret kazanamadı

Düzenleyen:
Hayret kazanamadı

SPOR Haberleri

İlk 4 maçından zaferle ayrılan temsilcimiz galibiyeti olmayan Unics Kazan’a sürpriz şekilde kaybetti. Evinde 38 maç sonra yenildi

UĞUR AKTAN

THY Euroleague’e çok iyi bir başlangıç yapan ve ilk dört maçını kazanan Fenerbahçe, ilk yenilgisini 73-81’lik skorla Rus temsilcisi UNICS Kazan karşısında aldı. Obradovic’in ekibi, maça hücumda oldukça tutuk başladı ve ilk çeyrek 20-15’lik Kazan üstünlüğüyle sona erdi. İkinci çeyrekte Bobby Dixon’ın etkili oyunuyla skor üretmekte zorlanmayan temsilcimiz, pota altında Artsiom Parakhouski’nin hücum ribauntlarıyla gelen sayılarına engel olamayınca ilk yarı 43-39’luk Kazan üstünlüğüyle sona erdi. 
Langford’u durduramadık
3. periyotta Keith Langford çok etkiliydi. Kazan, iki sayılık şutlarda da yüzde 87’lik isabet oranı yakalayınca son bölüme bir sayı farkla önde girmeyi başardı: 62-63. Final çeyreğinde savunmadaki direncini ve sertliğini arttıran temsilcimiz, uzun süre rakibine kolay sayı imkanı tanımadı ve bu bölümde 6 sayı farkla öne geçmeyi başardı: 71-65. Maçın kırılma anlarında yeniden sahneye çıkan Langford’u durdurmakta zorlanan Obradovic’in ekibi, kalan bölümde ABD’li yıldıza çare üretemeyince Rus temsilcisi karşılaşmadan 81-73’lük galibiyetle ayrıldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...