Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Affedici Bey

Düzenleyen:
Affedici Bey

SPOR Haberleri

U21 takımına gönderilen tecrübeli futbolcunun takımın dengesini sağlayan isimlerden biri olduğunu belirten G.Saray’ın çalıştırıcısı, “Başakşehir maçından sonra durumunu tekrar değerlendireceğiz” dedi

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, lider Başakşehir ile oynanacak mücadele öncesi basınının karşısına geçti. Hollandalı, Başakşehir, Fenerbahçe, Bursaspor ile art arda oynayacaklarını ve zor bir döneme girdiklerini söyledi. Riekerink, Adana maçında oyundan alınınca agresif tavırlar gösteren, bu sebeple de kadro dışı bırakılan Yasin’in cezasının bir maçlık olduğunu ifade etti. Tecrübeli çalıştırıcı, “27 futbolcunun olduğu bir takımın başındayım. Mutlaka problemler olacaktır. Bu çok normal. Yasin takımın dengesini sağlayan, koşan, mücadele eden iyi bir oyuncu. Takıma da çok faydalı bir isim. Ama son gösterdiği davranıştan ötürü böyle bir karar aldık ve A2 ile antrenmanlara çıkıyor. Başakşehir sonrası tekrar oturup durumu değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı. 
Hedef belli: Galibiyet
Başakşehir’in çok zor bir rakip olduğunu belirten Riekerink, “Zor bir rakibe karşı maç yapacağız. Kompakt oynayan, birlikte mücadele eden çok ciddi bir rakip. 6 ayda kurulmuş bir takım değil. Yıllar önce organize olmuş, puan cetvelinde hep iyiye giden bir takım. Başakşehir deplasman istatistiği iyi olan deplasmandaki dört maçı da kazanmış bir takım. Ne olursa olsun hedefimiz belli: Galip gelmek”  ifadelerini kullandı. Henüz Başakşehir maçı için 18 kişilik kadronun netleşmediğini belirten tecrübeli teknik adam, son kararı bugün vereceğini söyledi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...