Ürküten tablo

Düzenleyen:
Ürküten tablo

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Karadeniz ekibi Ersun Yanal ile siyah-beyazlılara karşı 3 defa yenildi, 2 defa berabere kaldı ve rakibine sadece 1 gol atabildi

Süper Lig’de hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde siyah-beyazlı takım karşısında ilk galibiyetini almaya çalışacak. Galatasaray’ı ligin 8. haftasında deplasmanda 1-0 mağlup ederek bu sezon üç büyük rakibi karşısında oynadığı ilk maçı kazanan bordo-mavililer, sezon başında üçüncü defa göreve getirilen Ersun Yanal ile İstanbul deplasmanından yine galibiyetle dönmenin hesabını yapıyor. Ersun Yanal ile Galatasaray karşısında başarılı sonuçlar alan Karadeniz ekibi, tecrübeli teknik adam yönetiminde siyah-beyazlılara karşı ise 5 lig maçında da galip gelemedi. Bordo-mavililer, bu maçlarda 3 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Trabzonspor, Yanal yönetiminde Beşiktaş karşısında 9 gol yerken, sadece 1 gol kaydedebildi. Yanal’ın Galatasaray maçında olduğu gibi Beşiktaş’a karşı da özel bir taktik planı hazırladığı da gelen bilgiler arasında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...