Haydi Robin Hood

Düzenleyen:
Haydi Robin Hood

SPOR Haberleri

Bir tarafta sarı-lacivertlilerin marka değeri RvP, diğer tarafta bonservisine sadece 105 milyon avro ödenen Pogba. Tabii ki gönlümüz sarı-lacivertte

UEFA Avrupa Ligi’nde bu gece üç maçımız var ama en önemlisi ve vizyonda reytingi yüksek olanı Fenerbahçe-Manchester United mücadelesi… Bir tarafta dünya yıldızlarını kadrosunda barındıran ve bu sezon sadece bonservis ücreti olarak Pogba’ya 105 milyon avro ödeyen Manchester United. Karşısında ise neredeyse 4’te 1’i (547 milyon-159 milyon avro) değerindeki temsilcimiz Fenerbahçe. İngiliz temsilcisi 6 puanla ikinci, Fenerbahçe 4 puanla üçüncü. Mutlak kazanması gereken sarı-lacivertliler. Ve kadroda Fenerbahçe’nin Lens’le birlikte en büyük güvencisi ve umudu  yavaş yavaş klasını konuşturmaya başlayan Robin van Persie. İlk maçta eski takımına gol atan ve sevinmeyen RvP’den beklenti yine sevinme ama gol at. Eski takımı zenginden alıp ona göre fakir görünümdeki Fenerbahçe’ye vermesi. Yani Robin’in “Hood” olanından rol çalması. 

Haydi Robin Hood

F.BAHÇE’NİN HOCASI ADVOCAAT, LİSTEDE OLMAYAN OYUNCUSUNU OYNATMAK İSTEDİ!

M. Emin Uluç

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, Manchester United maçı öncesindeki basın toplantısında büyük bir gafa imza attı. Karabük maçında gol atan Aatıf’ın yerine kimi oynatacağı sorulan Hollandalı teknik adam “İdmana çıkmaması oynamayacağı anlamına gelmez” cevabını verdi. Ancak tercüman Deniz Sarıtaş “Aatıf UEFA listesinde yok” uyarısını yaptı. Kısa süreli bir şaşkınlık geçiren Advocaat daha sonra “Elimizde Alper, Neustadter gibi alternatiflerimiz de var” diyerek olayı toparlamaya çalıştı. (Advocaat’ın gruplardan çıkılması halinde Aatıf’ı listeye eklemek istediğini de belirtelim) Dirk Advocaat maçla ilgili ise ümitli olduğunu vurgulayıp, “İlk maçta fırsatları değerlendiremedik ve penaltılar işi bozdu. Bu sefer evimizde oynayacağız. Sahaya 0-0 için değil, her zaman kazanmak için çıkıyoruz. Feyenoord maçında taraftarımızın katkısını görmüştük. Yine aynısını yapabiliriz” dedi. 

Jose sihirbaz değil
ManU’nun sıkıntılarına dikkat çeken Advocaat, “Mourinho gibi çalıştığı her ülkede kendini ispatlamış bir hocaları var. Aldığı kupaları saymakla bitmez. Ama o bir sihirbaz değil. Hâlâ ideal kadro arayışı içindeler. Doğruyu bulacaklar ama umarım yarın (bugün) olmaz” ifadesini kullandı. Karabük galibiyetini hatırlatan Dirk Advocaat, “Rakibimizi tanıyorduk, üzerimize geleceklerini biliyorduk. Volkan ve Lens’in gollerde katkıları oldu. Ama ManU karşısında herkes üzerine düşeni yapmalı, kendisini geliştirmeli” dedi. Feyenoord karşısında iyi bir oyunla kazandıklarını ancak sonrasında ligde düşüş yaşadıklarını ifade eden Advocaat, “ManU’ya karşı önemli bir maça çıkacağız ama 3 gün sonra oynayacağımız mücadele önemli” sözleriyle istikrarlı bir performans sergilemeleri gerektiğinin altını çizdi. 

JEREMAİN LENS: Gücümüz var
Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Jeremain Lens: “Bu gruptan çıkmamamız için bir neden yok. Takımımız bu güce sahip. Bu yarışı sonuna kadar sürdürmeyi hedefliyoruz. İlk maç bizim için şanssız olduğumuz bir ana denk geldi. O nedenle ilk maçı burada oynayacağımız maç ile kıyaslamıyorum. Çünkü bu maçı taraftarlarımızın önünde oynayacağız, onlar da var güçleri ile bizi destekleyerek motive edeceklerdir.”

ALPER POTUK: Azimliyiz
Kanarya’nın yedek kuvvetlerinden Alper Potuk: “Gruptan çıkabilmek adına çok önemli bir maç olduğunun farkındayız. Lider gittiğimiz bir Manchester deplasmanı vardı. Puan elde edebilseydik çok iyi avantaj yakalayacaktık, ama olmadı. Gerçekten çok şanssız bir günümüzdeydik. Şimdi artık kendi saha ve seyircimiz önünde kazanıp, tekrar gruptan çıkma şansını bulmak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak azmindeyiz.”

ADVOCAAT BİLETİNİ KESTİ: Emenike gidici
Fenerbahçe’nin hocası Dirk Advocaat, geçen hafta oynanan Karabük maçı sonrası sert bir dille uyardığı Emmanuel Emenike’nin biletini kesti. Hollandalı hoca, disiplinsiz hareketleri nedeniyle ikaz ettiği Nijeryalı geri adım atmayınca gözden çıkardı. Advocaat’ın “Devre arasında kendine kulüp bul” dediği Emenike’yi ManU karşısında yedek soyunduracağı ve bundan sonra da mecbur kalmadığı takdirde oyuna sokmayacağı öğrenildi.

JOSEF DE SOUZA: Vitesi  biraz artıralım

Dirk Advocaat’ın gözdelerinden Josef de Souza, Manchester United karşısında mutlaka kazanmak zorunda olduklarını vurgularken, galibiyetin formülünü de söyledi. Sambacı, “Feyenoord’a karşı yaptığımızdan biraz daha iyisini sahaya yansıtabilirsek sahadan kesin 3 puanla ayrılırız” ifadesini kullandı.

Haydi Robin Hood

MORALLER SÜPER
F.Bahçe son idmanını dün akşam yaparak kampa girdi. Advocaat oyuncularına taktik ağırlıklı bir idman yaptırdı. Çalışma oldukça neşeli geçti.

 

Alex’ten Aziz Yıldırım’a jest
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün 64 yaşına bastı. 2 Kasım 1952 doğumlu olan ve 46 yaşından beri başkanlık koltuğunda oturan Yıldırım, bugün Kadıköy’de Manchester United’ı ağırlayacak futbol takımından galibiyet isterken dün sürpriz bir kutlama geldi. Hem de Brezilya’dan... Alex de Souza, Instagram’da Yıldırım ile birlikte çekildiği fotoğrafı yayımlayarak “İnsanlar benim başkan ile problemlerim olduğunu düşünüyorlar. Benim gerçekten yok. Bugün (dün) doğum günü. Ona mutluluklar ve sağlık diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Haydi Robin Hood

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...