Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yavuz Bingöl köprüden atlamak isteyen vatandaşı kurtardı

Düzenleyen:
Yavuz Bingöl köprüden atlamak isteyen vatandaşı kurtardı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki intihar girişimine müdahale etti. Bingöl’ün sakinleştirdiği şahıs intihardan vazgeçti

Sanatçı Yavuz Bingöl, dün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaşanan intihar girişimine müdahale etti. dizinin Beykoz Kundura Fabrikası'nda kurulan setine gitmeye çalışan Bingöl, köprüdeki intihar girişimine tanık oldu. Korkuluklara çıkarak kendisini aşağı bırakmakla tehdit eden kişiyi gören Bingöl, aracından inerek intihar teşebbüsünde bulunan kişinin yanına gidip yaklaşık 10 dakika konuştu. Bingöl, depresyona girdiği öğrenilen şahsı intihardan vazgeçirmek için uzun süre dil döktü. O anları anlatan Bingöl, "Çok bir şey yapmadım. İntihar girişimi olduğunu öğrenince inip bakmak istedim. Benim hayranım olduğunu söyledi. Beni görünce sakinleşti. Dizi setine geç kaldık ama hayat kurtardık" diye konuştu.

TRAFİK AKSADI
Söz konusu şahıs, bir süre sonra bölgeye ulaşan Müzakere ve Rehine Kurtarma Timi'nde görevli polislerce korkuluklardan indirildi. Olay nedeniyle Avrupa'dan Anadolu istikametine geçişte trafik yoğunluğu yaşandı. (İlker Gezici -Günaydın)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...