'Real maçı bizim için iyi bir fırsat'

Düzenleyen:
'Real maçı bizim için iyi bir fırsat'

SPOR Haberleri

THY Avrupa Ligi'nin 5. haftasında Real Madrid deplasmanına gidecek olan Galatasaray Odeabank'ın tecrübeli basketbolcularından Vladimir Micov, Madrid ekibinin ligin en iyi basketbolunu oynayan takımlardan biri olduğunu söyledi.

Real Madrid maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Vladimir Micov, maçın kendileri için yeni bir başlangıç olmasını umduklarını belirterek, "İlk dört maçımızı kaybettik. Ritmimizi bulmaya çalışacağız. Takımda birkaç eksik oyuncumuz var. Elimizden geleni yapacağız. Şu an galibiyet serimizi başlatacak maç demek zor çünkü Real Madrid ile İspanya'da oynayacağız." dedi.

Geçen sezon kazanılan ULEB Avrupa Kupası'nda önemli katkıda bulunan oyunculardan Blake Schilb ise kendilerini zor bir maçın beklediğini vurgulayarak, "Bir yerden başlamamız gerekiyor. Bu karşılaşma bizim için iyi bir fırsat olacak. Deplasmanda iyi bir enerjiyle oynayıp kazanmak istiyoruz. THY Avrupa Ligi'nde işleri kendi lehimize çevirmeye başlamalıyız." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...