Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye Beren Gökyıldız'ı konuşuyor

Düzenleyen:
Türkiye Beren Gökyıldız'ı konuşuyor

MAGAZİN Haberleri

Star ekranlarının ikinci bölümüyle reyting rekoru kıran dizisi Anne'de minik Beren Gökyıldız'ın performansı dikkat çekiyor

Beren Gökyıldız 2009 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. Şu anda ilköğretim eğitimine devam ediyor.

HER ŞEY 'KOCAMIN AİLESİ' DİZİSİYLE BAŞLADI

Fox TV ekranlarında yayınlanan 'Kocamın Ailesi' dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Beren Gökyıldız oynadığı karakterle izleyenlerin beğenisini kazandı.

GÜLDÜY GÜLDÜY'DE ROL ALDI

Küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyen Gökyıldız, Show TV'de yayınlanan Güldüy Güldüy Show'da da rol aldı.

Türkiye Beren Gökyıldız'ı konuşuyor

'ANNE' DİZİSİNDE ZİRVE YAPTI

Şu anda Star TV ekranlarında yayınlanan 'Anne' dizisinde Melek Akçay karakterini canlandıran Beren Gökyıldız, Vahide Perçin ve Cansu Dere gibi isimlerle aynı seti paylaşıyor.

Türkiye Beren Gökyıldız'ı konuşuyor

BÜYÜMÜŞTE KÜÇÜLMÜŞ

Gonca Vuslateri'nin "Çok sert sahnelerimiz oluyor Beren ile. Dram çekiyoruz ama çok gülen bir set. Ağır sahnelerde bir etkileniyorsun tabii, ama Beren benden daha fazla oyuncu. 9 yaşından beri oyunculuk eğitimi alıyorum, Beren kadar farkında olmadım bunun bir oyun olduğunun..." dediği Beren adeta büyümüş de küçülmüş bir yıldız.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...