Bomba iddia: Süper Lig hocalarından biri FETÖ'cü

Düzenleyen:
Bomba iddia: Süper Lig hocalarından biri FETÖ'cü

SPOR Haberleri

Spor camiasının sevilen isimlerinden İbrahim Seten, İzzet Çapa ile gerçekleştirdiği röportajda, Süper Lig'deki teknik direktörlerden birinde FETÖ şüphesi olduğunu söyledi.

Spor medyasının önemli ismi İbrahim Seten, bir haber sitesinde İzzet Çapa'ya konuştu. FETÖ'yle ilgili de konuşan Seten, önemli açıklamalarda bulundu.

"'KARPATLAR'IN MARADONA'SI' ROLÜNE BÜRÜNDÜLER"

– Görüyoruz ki FETÖ denen şey hayatın her alanına sızmış. Peki spor medyası ve cemaat ilişkisini senin gözünden anlatsana. Yok mu hiç FETÖ'cülerin spor medyası ayağı?

Hiç duymadım, olsa bilirdim. Ama şu oldu tabii… Özellikle şike davası zamanı bir takım insanlar türeyip FETÖ'nün kendilerine sızdırdığı bilgi ve dosyalarla konjonktürel olarak "Karpatlar'ın Maradona'sı" rolüne büründü.

Sonra hepsi teker teker sahneden kayboldu. Bir parantez açayım, Zaman Spor'da çalışanların çoğu da o gazete yönetimine mesafeli, halim selim, o ideolojiden çok uzak, iyi niyetli insanlardı.

Onların TSYD'den falan atıldıklarını öğrendim, içim acıdı; yazık olmuş. Spor servisleri zaten genelde siyasete girmezler, giremezler…

– Bir takım futbolcular FETÖ operasyonunda yakalanıp hapse girdi. Bazıları da yurtdışına kaçtı. Sence onlarla sınırlı mı futbol dünyasındaki bu yapılanma?

"FETÖ ŞÜPHESİ VAR"

İki süper lig kulübünün teknik direktörüyle ilgili bu konuda ciddi iddialar var İzzet.. Biri çalıştığı kulüpten ayrıldı, akıbeti ne oldu bilmiyorum. Ama şu anki Süper Lig teknik direktörlerinden biriyle ilgili FETÖ şüphesi var. Doğru mudur, değil midir zaman gösterir. Kimsenin de günahını almak istemediğim için isim vermeden konuşuyorum yoksa öznesiz konuşmak pek tarzım değildir. (Super Haber)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...