G.Saray lideri ağırlayacak

Düzenleyen:
G.Saray lideri ağırlayacak

SPOR Haberleri

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında yarın namağlup lider Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Mücadele saat 20:00'de başlayacak.

Sahasındaki son lig maçında Trabzonspor'a 1-0 yenilen Galatasaray, Adanaspor deplasmanında 1-0'lık skorla 3 puana ulaşarak moral buldu. Galatasaray, yarın ise lider Medipol Başakşehir'e karşı zorlu bir müsabakaya çıkacak. Galatasaray-Medipol Başakşehir karşılaşması, Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak.

Tolga cezalı, Selçuk'un durumu belirsiz
Sarı-kırmızılı ekipte Medipol Başakşehir maçı öncesi Tolga Ciğerci cezalı durumda bulunurken, hasta olan Selçuk İnan'ın durumu ise henüz netleşmedi. Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Nigel de Jong, Medipol Başakşehir karşısında ilk 11'e hazırlanıyor.

Tolga Ciğerci'nin sarı kart cezalısı durumuna düşmesiyle forma şansı yakalayan De Jong, yarın teknik direktör Riekerink'in görev vermesi durumunda, sarı-kırmızılı formayla ilk kez bir lig maçına ilk 11'inde çıkacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...