Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Türkiye Yemen'in güvenlik ve istikrarına destek verdi'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Türkiye Yemen'in güvenlik ve istikrarına destek verdi'

DÜNYA Haberleri  / AA

Yemen Devlet Bakanı Ruayni, "Türkiye, Yemen'in güvenliği, istikrarı, kalkınmasının yanı sıra kapsamlı Ulusal Diyalog Konferansına başlanmasından bu yana süren geçiş dönemine ve siyasi sürece de destek verdi." dedi.

Yemen Ulusal Diyaloğun Uygulanmasından Sorumlu Devlet Bakanı Yasir Abdallah er-Ruayni, Türkiye'nin siyasi süreçte ülkesine verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yemen'in resmi haber ajansı SABA’nın haberine göre, Ulusal Diyaloğun Uygulanmasından Sorumlu Devlet Bakanı Ruayni, Türkiye’nin Sana Büyükelçisi Levent Eler ile bir araya geldi.

Görüşmede Ruayni, "Türkiye, Yemen'in güvenliği, istikrarı, kalkınmasının yanı sıra kapsamlı Ulusal Diyalog Konferansına başlanmasından bu yana süren geçiş dönemine ve siyasi sürece de destek verdi." dedi.

Bakan Ruayni, uluslararası topluma meşruiyeti desteklemeye devam etme, ülkesinde güvenlik ve istikrarı sağlama, darbeyi sona erdirmeye götürecek çabalarını destekleme çağrısında bulundu.

Türkiye’nin Sana Büyükelçisi Eler de ülkesinin Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi'nin temsil ettiği anayasal meşruiyeti desteklediğini ve Yemen'in yanında yer aldığını belirtti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...