Ertuğrul Sağlam, nakil bekleyen hastaları ziyaret etti

/ Kaynak: AA
Ertuğrul Sağlam, nakil bekleyen hastaları ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri  / AA

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, organ bağışına dikkati çekmek için düzenlenen etkinliğe katılarak, nakil bekleyen hastaları ziyaret etti.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, organ bağışına dikkati çekmek için düzenlenen etkinliğe katılarak, nakil bekleyen hastaları ziyaret etti. Organ ve Doku Nakliyle Yenicanlar Kazanma ve Yaşatma Derneği'nin (YENİCAN-DER) Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde düzenlediği etkinliğe komedyen Atalay Demirci ile katılan Sağlam, organ bağışı konusunda daha duyarlı olunması gerektiğini vurguladı. Sağlam, "Bu organizasyonun anlamı çok büyük. Buradaki insanların bir beklentisi var. Kimi organ bekliyor, kimi manevi destek hissediyor. Dolayısıyla bizler de sorumluluk sahibi olarak bulunduğumuz mevki gereği sosyal sorumluluk projeleri içinde yer almaya çalışıyoruz. Bir taraftan insani görevimizi yerine getirirken, diğer yandan da toplumun dikkatini bu yöne doğru çevirebilirsek mutlu oluruz. Bütün herkesi bu konuda biraz daha ilgili ve sorumlu olmaya davet ediyorum" diye konuştu. Atalay Demirci de organ bağışı konusunda herkesin empati yapması gerektiğini vurgulayarak, kendisinin de organ bağışında bulunacağını ifade etti. Dernek başkanı Doç. Dr. Şinasi Sevmiş ise çok sayıda hastanın organ bağışı beklediğini anlatarak, "Spor ve sanat dünyasından insanların bizi ziyaret etmesinin iki anlamı oluyor. Hem hastalarımız için çok ciddi moral kaynağı hem de bu konuya dikkati çekmek için bize çok yardımcı oluyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Sağlam ve Demirci, ziyaret ettikleri hastalarla sohbet ederek kendilerine çiçek verdiler. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...