Adanalı kapkaççıyı dövmesi ele verdi

Düzenleyen:
Adanalı kapkaççıyı dövmesi ele verdi

YAŞAM Haberleri

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, bir kapkaç olayının zanlısı, ensesinde bulunan 'ejderha' dövmesinden tanınarak yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ela T'nin (35) Kuruköprü Mahallesi'nde bir ATM'den para çektiği sırada elindeki 800 lirasını alıp kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

ENSESİNDEKİ EJDERHA DÖVMESİ

ATM'nin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, Ela T'nin para çekerken yandaki cihazda işlem yapan ve daha sonra müştekinin parasını alıp kaçan zanlının ensesinde ejderha dövmesi bulunduğunu belirledi.

AVM'DE POLİS FARK ETTİ

Bu bilginin paylaşıldığı ekipler çevrede araştırma yaparken, bir polis memuru Saydam Caddesi'nde alışveriş için girdiği iş yerinde eşkale benzeyen ve ensesinde belirtilen dövme bulunan kişiyi fark etti.

Polis memuru tarafından yakalanıp ekiplere teslim edilen zanlının, kapkaç olayını gerçekleştiren İbrahim B. (25) olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...