Türk takımından aldığı teklif ortaya çıktı

Düzenleyen:
Türk takımından aldığı teklif ortaya çıktı

SPOR Haberleri

Manchester United Teknik Direktörü Mourinho'nun 2002-03 sezonunda Fenerbahçe'den teklif aldığı ancak anlaşma sağlanamadığı ortaya çıktı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin bu akşam konuk edeceği Manchester United'da menajer Jose Mourinho bir gün Türkiye'ye gelebileceğini açıkladı...

Ünlü çalıştırıcı basın toplantısında, "Türkiye'den size teklif geldi mi?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Türkiye'den ilk daveti 2002-2003 sezonunda aldım. Portekiz'deyken yurt dışından ilk teklif Türkiye'den gelmişti, olmadı. Aradan 13-14 yıl geçti ve bir daha da teklif gelmedi. Şimdi olmak istediğim kulüpteyim ve ben burada minimum kontratım bitene kadar kalmak istiyorum. Ben tutkuyu severim, Türkiye'de de büyük bir tutku var o yüzden ileride niye olmasın?."

TEKLİF FENERBAHÇE'DEN GELMİŞ

Jose Mourinho'nun, '2002-03'te Türkiye'den teklif geldi" dediği takım ise Fenerbahçe...

Portekizli, o dönem menajer Bayram Tutumlu tarafından başkan Aziz Yıldırım ve yönetimine önerilmiş ancak anlaşma sağlanamamıştı.

"O ZAMAN PORTO TEKNİK DİREKTÖRÜYDÜM"

Mourinho 2011'de de yine bir basın toplantısında bunu açıklayarak, "Menajer Bayram Tutumlu tarafından Fenerbahçe'ye önerildiğim doğru. O zaman Porto'nun teknik direktörüydüm" ifadesini kullanmıştı.

Ünlü çalıştırıcı daha sonra 2004'te Chelsea'nin yolunu tutmuştu. 2008'de Inter'e gelerek Şampiyonlar Ligi, İtalya Kupası ve İtalya lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...